Tratamente stomatologice cu anestezie

Fără frică și fără durere la medicul stomatolog

Pentru medicii stomatologi Dental Hospital România, grija ca pacienții să nu resimtă nicio durere în timpul efectuării intervențiilor stomatologice este foarte importantă. Astfel, tratamentele stomatologice și intervențiile chirurgicale se desfășoară, după caz, cu anestezie generală, în bloc operator, sub supravegherea și monitorizarea permanentă a medicului specialist ATI. Dental Hospital România garantează siguranța maximă a pacientului, asigurată de realizarea intervențiilor în blocul operator.

Tratamente stomatologice cu anestezie generală

Intervențiile stomatologie sunt efectuate după un plan de tratament individualizat, special elaborat nevoii fiecărui pacient în parte, iar după finalizarea intervenției, pacientul se poate recupera în rezerva post-operatorie pe care spitalul de stomatologie o pune la dispoziția pacientului.

Indiferent de gradul de complexitate al intervenției, chiar și cei mai anxioși pacienți beneficiază la Dental Hospital România de tratamente moderne, plăcute, fără senzația de durere sau de experiențe traumatice. Confortul psihologic al pacienților este foarte important, indiferent de vârsta acestora, pentru ca să fie relaxați și cooperanți, iar actul medical să se desfășoare în cele mai optime condiții.

În cazul copiilor, se impune efectuarea tratamentelor stomatologice cu anestezie generală datorită vârstei, fricii, care fac imposibilă cooperarea cu medicul stomatolog. Datorită anesteziei generale, copilul va fi mai cooperant și va accepta mai ușor efectuarea intervențiilor stomatologice complicate.

În cazul în care copilul are o primă vizită la medicul stomatolog traumatizantă, acesta va resimți teama toată viața, evitând sau tergiversând cât de mult posibil efectuarea tratamentelor stomatologice. Dental Hospital România posedă un cabinet stomatologic pentru copii dedicat exclusiv celor mici. 

Acest lucru va avea consecințe negative, deoarece netratarea la timp a unei probleme stomatologice va crea complicații pe termen lung, iar rezolvarea acestora mult mai târziu va presupune costuri mai mari și un un număr mai mare de vizite la medicul stomatolog.

În cazul în care urmează să efectuați o intervenție stomatologică chirurgicală, este important de stiut care sunt beneficiile anesteziei generale, recomandate de către medicii specializați în Anestezie și Terapie Intensivă de la Dental Hospital România:

  1. La Dental Hospital România, pacienții sunt supravegheați și monitorizați în permanență pe toată durata intervenției, de către medicul specialist ATI;
  2. Pacienții nu vor simți senzația de durere, indiferent de gradul de complexitate al intervenției chirurgicale;
  3. Anestezia generală permite medicului stomatolog să efectueze manoperele stomatologice într-un timp rapid;
  4. Metoda este non-invazivă și constă în 4 etape: analgezia, care are rolul de a înlătura durerea și reacțiile vegetative ale acesteia, inducerea somnului anestezic sau hipnoza, relaxarea musculară și etapa finală, de echilibrare a funcțiilor vitale.
  5. Nu creează dependență.

Vă așteptăm la clinica dentară Dental Hospital, pentru un consult stomatologic de specialitate. Pentru programări, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0721 021 855 sau 0733 045 855 sau prin e-mail, la adresa info@dentalro.ro

Ți-a fost de ajutor articolul? Distribuie-l pe rețelele de socializare