Chirurgie ortognată

Chirurgia ortognată reprezintă o serie de intervenții complexe care au drept scop repoziționarea oaselor maxilare astfel încât să se amelioreze fizionomia și funcționalitatea aparatului dento-maxilar.

În clinica Dental Hospital România se realizează intervenții de chirurgie ortognată în condiții de bloc operator, sub anestezie generală de către o echipă multidisciplinară din care fac parte: chirurg oro-maxilofacial supraspecializat în efectuarea acestei proceduri chirurgicale, medic anestezist și medic specialist ortodont.

La Dental Hospital România, puteți beneficia de tratamente ortodontice și de chirurgie ortognată la standarde excepționale și, totodată, aici veți găși și suportul psihologic necesar pe toată durata terapiei.

Indicații:

Chirurgia ortognată este recomandată pacienților de peste 18 ani, care prezintă indicațiile necesare pentru această procedură.

În cazul pacienților care, pe lângă procedurile ortodontice obișnuite, au nevoie și de acest tip de intervenție chirurgicală, durata tratamentului se poate prelungi până la 2 ani. Aceasta necesită răbdare și complianță din partea pacientului, dar rezultatele estetice și funcționale vor fi pe măsura așteptării.

Beneficii

Etape

Întrebari frecvente

Acest serviciu este recomandat atunci când abilitățile de a mesteca și inciza nu au o funcționalitate corectă.

În general, post-chirurgical apar: edemul, durerea, hematoamele, inflamația gâtului, congestia nazală și amorțeala bărbiei și buzelor, dar aceste efecte se reduc cu ajutorul medicamentației prescrise de medic.

Zonele din interiorul cavității bucale trebuie păstrate curate. Recomandate sunt periuțele moi, dușul bucal și clătirea cu apă de gură, de două ori pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *