Estetică dentară

În contextul actual al stomatologiei moderne, estetica dentară a căpătat o importanță deosebită, zâmbetul fiind considerat mai mult decât un simplu gest, un mijloc de comunicare, interrelaționare și de integrare socială.

Astfel, zâmbetul reprezintă mai mult decât un gest social în sine și face parte dintr-un întreg complex de a cărui armonie depinde estetica facială. Astăzi, un zâmbet frumos și sănătos are numeroase conotații, cum ar fi: rol important în scăderea nivelului hormonilor de stres, creșterea nivelului de endorfine, mijloc de comunicare interumană, simbol al succesului social, desființează bariere sociale și culturale.

Deoarece la Dental Hospital România pe primul plan este grija pentru pacient, aici puteți întâlni medici stomatologi care cred în puterea zâmbetelor pline de încredere. Medicii noștri specialiști, adevărați creatori de zâmbete, pot mulțumi cei mai exigenți pacienți prin îmbinarea perfectă a rolului estetic, fizionomic al dinților cu cel funcțional. La Dental Hospital România, medicii specializați în estetica dentară realizează fațete dentare utilizând tehnologie modernă, de ultimă generație, CAD-CAM.

Albire dentară profesională

Clinica stomatologică Dental Hospital România este dotată cu cele mai noi aparate de albire dentară profesională, dintre care: Lampa ZOOM și laserul LITEMEDICS, asigurând un tratament de albire cu efecte imediate și de durată. Fațetele dentare sunt lucrări protetice ce acoperă suprafața externă, vizibilă a dintelui și sunt recomandate pentru a îmbunătăți aspectul estetic al dinților sau pentru a-i proteja împotriva acțiunii unor factori externi. Acestea sunt indicate în mai multe situații, cum ar fi:

 • dinții care prezintă modificări de culoare
 • cu modificări de poziție minore, cu spațieri
 • dinți abrazați, tociți
 • dinți cu fracturi coronare

Intrebari frecvente

Atunci când dinții și-au schimbat culoarea, poziția (producându-se spațieri), când s-au realizat fracturi coronare ori s-au tocit/abrazat.

Chiar dacă sunt realizate din material ceramic, de o grosime foarte mică, după lipirea pe suprafața dintelui, fațeta dentară devine foarte rezistentă, riscul de fractură fiind aproape inexistent.

În cazul albirii dentare, putem vorbi despre efecte de până la doi-trei ani, iar în cazul fațetelor dentare, de până la 5-10 ani. Această „durată de viață” este condiționată de îngrijirea orală și de alimentație.

Serviciile noastre

Programează-te

  Medici specialiști

  Dr. Delisa Radu

  Medic stomatologie generală
  specializat protetică și estetică dentară