Fast and Fixed

Fast and Fixed

Edentația sau pierderea dinților reprezintă una dintre problemele frecvente cu care se confruntă mai ales pacienții în vârstă. Există, însă, și situații în care această condiție poate surveni la persoane de vârstă nu foarte înaintată, active încă din punct de vedere profesional și social. La Dental Hospital România, medicii noștri specialiști realizează cu succes această tehnică inovatoare, într-un interval de numai 8 ore.

Fast and Fixed reprezintă un concept modern si rapid pentru a restaura în totalitate dantura pierdută prin dinți ficși. Repercusiunile pierderii dinților sunt, în primul rând, de ordin estetic și funcțional, dar nu trebuie neglijate nici implicațiile și consecințele psihologice și sociale. Această situație este cu atât mai dramatică cu cât pacientul este mai tânăr, prezintă exigențe fizionomice mari, o viață socială activă sau o profesie care presupune relaționarea interumană.

În trecut, refacerea danturii pierdute în totalitate nu era posibilă decât printr-o proteză mobilă acrilică, dificil de acceptat de către mulți pacienți și, deseori, inconfortabilă. De asemenea, riscul de a dezvolta stomatite, infecții ale cavității orale sau candidoze este mai mare în cazul pacienăților purtători de proteze acrilice.

Implant dentar Fast and Fixed

Din fericire, la momentul actual este posibilă protezarea pacienților edentați total sau care mai prezintă puține unități dentare irecuperabile cu ajutorul unei metode revoluționare. Este vorba despre un sistem special de implanturi, un concept modern și complex de tratament, care permite protezarea imediată a pacientului, cu lucrări dentare fixe, provizorii.

La Dental Hospital România, pacienții beneficiază de tehnologie modernă de inserare a sistemului special de implanturi Fast & Fixed, dar și de serviciile unei echipe de medici foarte bine pregătiți. Această procedură presupune inserarea unor implanturi speciale, angulate, care ocolesc formațiunile anatomice de la acest nivel (sinusurile maxilare și canalul mandibular) și beneficiază la maxim de oferta osoasă a pacientului: 6 la maxilar și 4 la mandibulă.

Aceste implanturi speciale permit încărcarea protetică imediată. Astfel, după numai 8 ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă care reface perfect atât fizionomia, cât și funcționalitatea aparatului dentomaxilar. La Dental Hospital România, inserarea sistemului de implanturi Fast and Fixed se face în condiții optime în ceea ce privește siguranța pacientului, iar intervenția chirurgicală este complet nedureroasă, pacientul fiind pe tot parcursul operației sub sedare conștientă sub supravegherea unui medic specialist anestezist.

După realizarea lucrărilor dentare definitive aplicate peste implanturile sistemului Fast and Fixed Bredent, trebuie menținută în continuare o stare perfectă de igienă a cavității orale. De aceea sunt obligatorii igienizările profesionale realizate la un interval de 6 luni. În plus, înșurubarea bonturilor protetice se verifică din 6 în 6 luni. Alimentația trebuie să fie una naturală, să conțină multe legume și fructe, fără a priva organismul de principalii nutrienți și evitând obiceiuri vicioase care presupun dezvoltarea unor forțe masticatorii excesive și fumatul.

Beneficii Fast and Fixed

Etape Fast and Fixed

Cazuri reconstructie totala dentara prin sistemul Fast and Fixed

INAINTE DE INTERVENTIE

Intrebari frecvente Fast and Fixed

În cazul în care gingiile și structura osoasă sunt sănătoase, atunci tratamentul cu implanturi dentare se poate face indiferent de vârstă.

Prima dată se efectuează un consult de specialitate în urma căruia se realizează un plan de tratament personalizat, adaptat problemelor și necesităților fiecărui pacient în parte.

Implanturile dentare nu au nevoie de o îngrijire specială. Ele trebuie tratate asemeni dinților naturali: periaj, apă de gură și ață dentară, completate de controalele periodice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.