Primul spital privat de stomatologie din România

Dental Hospital România – Primul spital privat de stomatologie din România dedicat românilor de pretutindeni. Gândit încă din stadiul de proiect în spirit national, la Dental Hospital România, cabinetele poartă numele regiunilor istorice și a marilor orașe ale tării noastre, astfel încercăm să păstrăm unite toate valorile naționale. Pentru că întotdeauna, Dumnezeu aduce laolaltă oamenii cu aceleași valori, crezul după care ne ghidăm este „Nihil sine Deo”!

Timpul dumneavoastră contează și, de aceea, veți găsi aici toate serviciile stomatologice, toți specialiștii de care aveți nevoie într-un singur loc și tehnologia care susține demersul acestora de a oferi cele mai performante tratamente stomatologice. Dacă veti avea nevoie de o radiografie panoramică sau un computer tomograf, acestea se pot efectua și evalua în doar câteva minute în incinta spitalului. Dental Hospital România efectuează chirurgia și implantologia în bloc operator, oferind astfel pacienților garanția și siguranța actului medical.

Peste 50 de specialiști din toate ramurile stomatologiei sunt pregătiți pentru a face față oricărei situații clinice dentare. Dental Hospital România dispune de: 25 de cabinete de medicină dentară, unde se efectuează tratamente stomatologice atât copiilor cât și adulților, bloc operator care respectă legislația europeană privind siguranța pacienților, rezerve în care se pot odihni și recupera pacienții cu intervenții chirurgicale complexe, dar și pacienții care optează pentru efectuarea tratamentelor cu anestezie generală.

Tur Virtual