Dinți ficși - în doar 8 ore - pentru o viață

Fast & Fixed este un sistem care a revoluționat implantologia. Este folosit în Germania de aproximativ 15 ani și în România de aproximativ 10 ani.

Printre primii specialiști care au folosit acest sistem în România sunt medicii Dental Hospital România, după un studiu aprofundat, efectuat atât în Germania, cât și în România.

Calitatea implanturilor germane și experiența specialiștilor noștri au dus la succesul tratamentului cu sistemul Fast & Fixed la peste 1000 de pacienți.

Restaurarea completă a danturii cu ajutorul sistemului de implant dentar Fast & Fixed

INAINTE DE INTERVENTIE

DUPA 8 ORE

Caz Fast & Fixed 2
Pacienta în vârstă de 53 ani, purtătoare de proteze dentare, s-a prezentat la clinica noastră pentru obținerea unei lucrări dentare fixe. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul sistemului Fast & Fixed de implanturi dentare la Bredent Germania. În numai o zi, s-au inserat implanturile dentare și s-au realizat două lucrări fixe, adică dinți ficși care urmau a fi purtate minimum 6 luni, până când se va finaliza integrarea implanturilor. După 1 an s-au realizat lucrările dentare definitive, din ceramică pe zirconiu.

INAINTE DE INTERVENTIE

DUPA 8 ORE

Caz Fast & Fixed 2
Fast & Fixed Superior. Pacient în vârstă de 39 ani, suferind de parodontopatie cronică avansată, dorea rezolvarea problemelor funcționale și estetice pentru arcada superioară. Pentru inserarea sistemului de implant Fast & Fixed s-a efectuat anestezie generală, pacientul fiind asistat și monitorizat de către medicul specialist ATI. S-a aplicat os artificial și membrană cu factori de creștere. În aceeași zi, s-a fixat lucrarea provizorie superioară, adică dinții ficși, iar după 8 luni s-a realizat lucrarea definitivă din ceramică.

INAINTE DE INTERVENTIE

DUPA 8 ORE

Caz Fast & Fixed 3
Fast & Fixed Superior. Pacienta în vârstă de 42 ani prezenta, pe arcada superioară, numai molarii de 12 ani, partea frontală fiind edentată. I s-au aplicat șase implanturi dentare prin sistemul Fast & Fixed pentru zona frontală, molarii fiind tratați și recuperați.

INAINTE DE INTERVENTIE

DUPA 8 ORE

Caz Fast & Fixed 4
Fast & Fixed Superior. Pacienta în vârstă de 47 ani avea dinți cu mobilitate grad II, irecuperabili. S-a realizat sistemul Fast & Fixed superior. După 7 luni, pacienta a revenit pentru lucrare de zirconiu superioară și Fast & Fixed inferior.

INAINTE DE INTERVENTIE

DUPA 8 ORE

Caz Fast & Fixed 5
Fast & Fixed Maxilar. Pacienta în vârstă de 60 ani era purtătoare de proteză parțială superioară. I s-au inserat, pe maxilar, 6 implanturi și lucrare protetică provizorie imediată.

INAINTE DE INTERVENTIE

DUPA 8 ORE

Caz Fast & Fixed 6
Pacientul în vârstă de 45 ani prezenta edentație subtotală. S-a inserat sistemul de implanturi Fast & Fixed pentru arcada superioară. În aceeași zi, s-a realizat și fixat lucrarea provizorie fixă.