Coroane și fațete dentare realizate rapid, cu tehnologia CAD-CAM

CAD-CAM este tehnologia revoluționară de realizare a fațetelor dentare, coroanelor dentare, punților dentare, încrustațiilor, etc. Timpul dumneavoastră este important, de aceea, la Dental Hospital România, lucrările protetice se realizează folosind tehnologia modernă de dinți CAD-CAM, cu ajutorul căreia se elimină unele etape intermediare, astfel că lucrările se vor realiza într-un timp mult mai scurt.

Această tehnologie presupune proiectarea și realizarea lucrărilor protetice asistate de calculator, fapt ce garantează un design individualizat al dinților fabricați, în funcție de situația clinică particulară a fiecărui pacient, și un nivel de acuratețe al lucrării foarte ridicat.

Lucrările protetice astfel realizate vor avea o calitate superioară, deoarece utilizarea tehnologiei digitale elimină eventualele erori umane în amprentarea și confecționarea propriu-zisă a lucrărilor protetice.

Vă așteptăm la Dental Hospital România, pentru un consult stomatologic de specialitate. Pentru programări, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0721 021 855 sau 0733 045 855 sau prin e-mail, la adresa info@dentalro.ro

Ți-a fost de ajutor articolul? Distribuie-l pe rețelele de socializare