Turism dentar

La momentul actual, turismul dentar a devenit o parte integrantă și, totodată, o realitate a stomatologiei românești, cunoscând o evoluție rapidă, adaptată nevoilor pacienților pentru tratamente dentare de calitate, la prețuri accesibile.

România este, prin excelență, o țară capabilă să atragă atenția oricarui turist din foarte multe puncte de vedere. În prezent, suntem martorii unei forme diferite de turism – turismul dentar. Dincolo de natură și frumusețea naturală pe care o are România, se pare că cel mai nou punct de atracție îl reprezintă clinicile stomatologice.

La nivel mondial, turismul dentar este practicat la scară largă și asta pentru că multe țări aflate în plin proces de dezvoltare oferă servicii stomatologice la un nivel deosebit de ridicat. Astfel, numeroși cetățeni din vestul Europei aleg tratamente stomatologice complexe în clinicile din centrul sau estul continentului. Turismul dentar este, practic, o formă de turism care prezintă avantajele îmbinării rezolvării problemelor stomatologice cu vizitarea principalelor atracții turistice ale unei țări. În ultima perioadă, turismul dentar a suferit câteva schimbări. Astfel, deși până acum am fost vizitați în mod special de români stabiliți în afara țării, observăm în ultima perioadă o creștere a numărului de cetățeni străini care ne vizitează în mod special din Spania, Italia, Franța, Elveția sau Marea Britanie.

În țara noastră, calitatea serviciilor stomatologice este una foarte bună. În primul rând, școala românească de medicină dentară a reușit, de-a lungul timpului, să își mențină standardele ridicate în ceea ce privește pregătirea studenților. În al doilea rând, o mulțime de clinici stomatologice, mai ales din București, au investit în aparatură medicală de ultimă generație, punând la dispoziția pacienților cele mai noi, neinvazive și adecvate metode de tratament. În al treilea rând, materialele folosite sunt aceleași cu cele din vest, de la firmele producătoare de implanturi dentare și până la materialele de obturație.

La Dental Hospital România ne mândrim cu reușita de a crea un program de turism dentar foarte atractiv și foarte bine pus la punct. În cazul pacienților străini care ne-au vizitat, cele mai frecvente tratamente solicitate au fost cele de implantologie, endodonție (tratamente de canal) și estetică dentară (albiri dentare, obturații fizionomice, fațete dentare, coroane dentare fizionomice, punți etc).

La Dental Hospital Romania pacienții noștri beneficiază de servicii stomatologice complete și integrate, iar medicii specialiști ai echipei noastre pot crea planuri de tratament adaptate și individualizate, indiferent de complexitatea cazului. Pentru noi, situația fiecărui pacient este o provocare, pe care ne-o dorim rezolvată cu succes.

Ceea ce ne recomandă, sunt următoarele:

  • o echipă de medici pasionați, dedicați și motivați să rezolve cele mai dificile cazuri
  • medici stomatologi specialiști în toate ramurile medicinei dentare
  • standarde europene de tratament
  • protocoale moderne de lucru și tehnologie de ultimă generație
  • aparatură modernă de imagistică medicală
  • o echipă de tehnicieni dentari aflați permanent în clinică (ceea ce asigură un
  • timp minim pentru tratamentele protetice)
  • experiență de peste 7 ani în tratamentele fast&fixed (dinți ficși în aceeași zi)

Întrebari frecvente

Folosim materiale de înaltă calitate, ce asigură o bună desfășurare a tuturor serviciilor oferite la Dental Hospital România.

Echipa noastră este formată numai din medici pasionați și specialiști, care acționează conform unor standarde europene de tratament.

La Dental Hospital România veți găsi aparatură modernă, de ultimă generație.