Ofertă Testare COVID-19 cu Teste Rapide bazate pe detecția de Antigen

Test rapid Antigen

Testele rapide bazate pe Antigen identifică PE LOC prezența proteinelor din structura noului Coronavirus în probele de secreție nasofaringiană recoltale de la pacienți. Aceste proteine reprezintă antigene virale și determină răspunsul imun al organismului la acest virus.

Aceste teste sunt ușor de aplicat, oferă rezultatul pe loc și detectează dacă o persoană este pozitivă la noul Coronavirus, chiar dacă este ASIMPTOMATICĂ.

  • Teste rapide Covid-19 Antigen pentru persoane fizice

Testul Antigen SARS-CoV-2 depistează în câteva minute dacă sunteți infectat cu noul Coronavirus și are un grad de acuratețe ridicat. Indiferent dacă trebuie să mergeți într-o călătorie în afară sau vreți să îi protejați pe cei din jur, veți știi pe loc dacă sunteți sau nu pozitiv la virusul SARS-CoV2, fără fi nevoie să vă blocați programul în așteptarea rezultatului, ca la alte metode de testare.

  • Teste rapide Covid-19 Antigen pentru companii

Testează-ți acum angajații cu Testul rapid Antigen, care este mult mai AVANTAJOS și oferă rezultatul pe loc, spre deosebire de alte metode mai costisitoare și pentru care TIMPUL DE AȘTEPTARE al rezultatului este de câteva ore până la câteva zile.

PREȚ: 150 LEI/ PERSOANĂ

 

Ultimele articole

Cum să îți pregătești copilul pentru vizita la stomatolog?
Boala parodontală – etiologie și factori de risc
Boala parodontală – forme clinice de manifestare
Caracteristicile durerii în boala parodontală
Tratamentul chirurgical în boala parodontală
Zâmbește din toată inima pentru România

PROGRAMEAZĂ-TE

Medici specialisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *