Implant dentar Fast & Fixed Blue Sky Bredent

Fast and Fixed Blue Sky Bredent este un sistem special de implant dentar, care permite restaurarea în totalitate a danturii pierdute, prin dinți ficși, în doar 8 ore. Tehnica rapidă de implanturi dentare Fast and Fixed Blue Sky Bredent Germania permite protezarea imediată a pacientului cu lucrări dentare fixe, provizorii.

Dacă în cazul metodelor convenționale de implant dentar, sunt necesare până la 20 de implanturi, în total, inserate în mai multe ședințe, prin intermediul tehnicii moderne Fast and Fixed Blue sky de la Bredent, se poate realiza încărcarea protetică imediată, beneficiându-se a maximum de oferta osoasă a pacientului: 6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibulă.

Astfel, spre deosebire, de alte metodele de implant dentar, Fast and Fixed Blue Sky Bredent permite pacienților care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți să se poată bucura de o dantură nouă, perfect funcțională și care simulează aspectul natural al dinților, chiar în ziua intervenției. Într-o singură zi, dantura este restaurată și se pot relua imediat toate funcțiile cavității orale.

Fast & Fixed Bredent

Ce este implantul dentar Fast and Fixed Blue Sky Bredent?

Sistemul de ultimă generație Fast & Fixed Blue Sky Bredent presupune inserarea unor implanturi angulate, care ocolesc sinusurile maxilare și canalul mandibular și care folosesc porțiunile de os dur de pe arcadă, astfel că nu necesită alte intervenții, cum ar fi adițiile de os.

În cadrul Spitalului de stomatologie Dental Hospital România, medicii specialiști, cu competență în implantologie, realizează acestă intervenție în condiții optime în ceea ce privește siguranța pacientului. Intervenția chirurgicală se realizează în bloc operator și este complet nedureroasă, pacientul fiind pe tot parcursul operației sub sedare conștientă, sub supravegherea unui medic specalist anestezist.

Implant dentar Fast & Fixed Blue Sky Bredent – Avantaje

  • Rezultat rapid – pacientul va avea un zâmbet nou și functional, în doar 8 ore, astfel că poate reveni în cel mai scurt timp, la activitățile cotidiente;
  • Costuri mai mici – în aceeași intervenție se pot face și extracțiile dinților irecuperabili, inserarea implanturilor și realizarea lucrării protetice fixe, provizorie;
  • Renunțarea la protezele dentare incomode;
  • Multiple intervenții într-o singură ședință: lucrările dentare provizorii se realizează în aceeași zi cu intervenția chirurgicală de inserare;
  • Facilitarea conservării oaselor alveolare și a țesutului gingival;
  • Împiedicarea atrofierea osoasă;
  • Eliminarea necesității altor intervenții chirurgicale, precum liftingul de sinus, repoziționarea de nerv, adiție de os;
  • Reducerea riscului de edem postoperator și de infecții ale cavității orale.

Implanturi dentare Fast & Fixed Blue Sky Bredent – Recomandări

Medicii specialiști Dental Hospital România recomandă ca, după realizarea lucrărilor dentare definitive, pacientul să mențină o igienă corectă a cavității orale. Trebuie realizată igienizarea profesională a cavității orale la un interval de 6 luni. De asemenea, înșurubarea bonturilor protetice se verfică din 6 în 6 luni.

Alimentația are un rol foarte important pentru întreținerea corespunzătoare a implantului dentar. Trebuie să consumăm multe legume și fructe și să evităm obiceiurile vicioase, așa cum este fumatul.

Implant dentar Fast & Fixed Blue Sky Bredent – Riscuri

Fiind o intervenție chirurgicală complexă, este foarte important ca operația să fie realizată în condiții de maximă siguranță pentru pacient, de către medici cu competență în implantologie și chirurgie dentară cu experiență.

În cadrul Dental Hospital România, interventiile chirurgicale de inserare a implanturilor dentare Fast and Fixed Blue Sky Bredent se realizează de o echipă de medici foarte bine pregitiți, cu peste 15 ani experiență, și care garantează siguranță maximă pentru pacient, prin realizarea intervențiilor în bloc operator, care corespunde ultimelor norme impuse de Uniunea Europeană privind constituirea blocurilor operatorii.

Dental Hospital România este singurul spital privat de stomatologie din România și este dotat cu secție specială de terapie intensivă, în care pacientul va fi îngrijit post-operator, prin mijloace farmacologice și tehnice specifice.

Confortul dumneavoastră este foarte important, astfel că, în cadrul Dental Hospital România, pacienții se pot relaxa în rezerva preoperatorie, dotată cu baie proprie, TV, WI-FI și loc de servit masa. Dupa interventia chirurgicală, pacientii noștri pot beneficia de confortul si siguranta rezervelor postoperatorii.

Ți-a fost de ajutor articolul? Distribuie-l pe rețelele de socializare