Implant dentar Fast & Fixed

Implant dentar Fast & Fixed – Bredent Germania

Fast & Fixed este o tehnologie modernă, de ultimă oră, de implant dentar, care permite refacerea în totalitate a danturii pierdute prin dinți ficși, într-o singură ședință de tratament.

Avantajele implant dentar Fast & Fixed

În primul rând, sistemul de implant dentar Fast & Fixed Bredent Germania presupune un rezultat rapid. Spre deosebire de proteza mobilă, care este adeseori inconfortabilă, necesitând o permanentă grijă de a o fixa de fiecare dată, și care este destul de greu de acceptat de către pacienți, sistemul de implant dentar Fast & Fixed permite încărcarea protetică imediată, chiar în ziua intervenției.

Un alt avantaj major al acestei tehnici de implant o reprezintă faptul că într-o singură ședință se pot rezolva multiple probleme. La Dental Hospital România, primul spital de stomatologie din țară, medicii specializați în tehnica Fast & Fixed pot face, în cadrul aceleași intervenții, extracțiile dinților irecuperabili, inserarea implanturilor și realizarea lucrării protetice fixe, provizorii.

Implanturile dentare Fast and Fixed Bredent Germania permit reluarea rapidă a funcțiilor de masticație și fonație. Astfel, la scurt timp după inserare, pacienții pot mastica, vorbi și zâmbi larg, fără niciun disconfort. Înțelegem nevoia pacienților de a putea reveni de îndată la activitățile zilnice, iar cu ajutorul implantului dentar Fast & Fixed, aceștia își pot relua în cel mai scurt timp activitățile cotidiene.

Preț implant dentar Fast & Fixed? Află cât costă un implant dentar Fast & Fixed!

În funcție de complexitatea intervenției, costurile pot varia, însă puteți regăsi aici lista completă de prețuri pentru implantologie și celelalte servicii stomatologice Dental Hospital România!

Unde se poate face intervenția de implant dentar Fast & Fixed?

Atunci când alegeți clinica stomatologică pentru implantul dentar, este foarte important să vă asigurați că veți benefia de serviciile unei echipe de medici foarte bine pregătiți. La Dental Hospital România, medicii specialiști garantează siguranța maximă a pacientului, intervenția chirurgicală de inserare a implantului dentar fiind realizată în bloc operator, sub anestezie locală sau sub sedare intravenoasă, de către medicul specialist anestezist. Procedura este complet nedureroasă pentru pacient.

Cum avem grijă de implanturile dentare Fast and Fixed?

După ce au fost realizate lucrările dentare definitive aplicate peste implanturi, este foarte important ca pacientul să asigure o igienă corectă a cavității orale. Spitalul de stomatologie Dental Hospital România recomandă realizarea igenizărilor profesionale din 6 în 6 luni, precum și verificarea înșurubării bonturilor la același interval de timp. De asemenea, pacientul trebuie să ofere o atenție sporită alimentației, care trebuie să fie naturală și să conțină multe legume și fructe, și să asigure organismului principalii nutrienți. 

În primele săptămâni după implant, sunt indicate alimentele cu o compoziție semisolidă, precum tăiței, pește, carne fragedă. Alimentele tari, alunele și pâinea prăjită nu sunt recomandate în această perioadă. Nu în ultimul rând, se recomandă evitarea fumatului.

Ți-a fost de ajutor articolul? Distribuie-l pe rețelele de socializare