Dinti de zirconiu

Dinti de zirconiu

Unul dintre materialele introduse relativ recent în stomatologie, dar care s-a impus într-un timp destul de scurt, datorită proprietăților de necontestat, este zirconiul. Lucrările dentare din zirconiu se realizează printr-un proces tehnologic complex, în întregime computerizat, care se numește tehnologie CAD-CAM de frezare computerizată. Astfel, coroanele dentare sau punțile dentare se confecționează cu o precizie foarte mare prin tăierea unui disc sau bloc de oxid de zirconiu.

Lucrari dentare din zirconiu

La Dental Hospital România, avem o echipă de medici stomatologi cu experiență în realizarea tuturor tipurilor de lucrări dentare din zirconiu. Pe lângă o rezistență superioară materialelor clasice (aliaje metalice), oxidul de zirconiu prezintă și o transluciditate care permite realizarea unor lucrări dentare de o calitate fizionomică și o naturalețe aparte, foarte asemănătoare dentiției naturale.

Pentru medicii stomatologi proteticieni ai clinicii Dental Hospital România estetica și frumusețea zâmbetului dumneavoastră sunt prioritare. În stomatologie, acesta se utilizează sub formă de oxid de zirconiu din care se realizează o gamă foarte mare de lucrări protetice dentare, cum ar fi:

Beneficii dinți zirconiu

Etape lucrări dentare zirconiu

Întrebari frecvente dinți zirconiu

Putem vorbi despre o rezistență de până la 10-15 ani, dar dacă îngrijiți corect dinții, vă veți putea bucura de ei toată viața.

Procedura de albire cu laserul este contraindicată. În cazul în care dinții au căpătat o culoare inestetică, recomandată este înlocuirea cu unii noi.

Medicul specialist va ține cont de nuanța naturală a dinților tăi, astfel încât să nu creeze un contrast neplăcut între ei și cei de zirconiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *